jueves, 9 de enero de 2014

Tornem a les barricades!!!

Doncs si!!

Ja han passat les festes, ja hem fet i sortejat la manta, hem comprat el menjar per a la Botiga Solidària, hem fet mussols i cors per al Mag Maginet... carai quin final d'any que hem tingut!!

I ara tocar parar, pensar, i tornar a les agulles!! Per això volem que veniu totes a la propera trobada, les que ja sou part del nostre estimat grup, les que fa temps que no veniu perquè no teniu temps però us encantaria participar, les que esteu dubtant si venir o no, les que no teniu ni idea de ganxet però us encanta la idea... Totes sereu benvingudes!!

Volem fer una primera trobada on no només parlarem de què farem com a pròxima acció, sinó que volem recapitular la experiència d'un any de funcionament, del que estem realmente sorpresses per l'acceptació que ha tingut la idea i per la de coses que hem fet, i pensar qué podem millorar, qué coses podem fer d'una altra manera, etc etc. De ben segur que entre totes aquest 2014 ho farem molt millor que el 2013!!

Per això us convoquem a una trobada el proper dimecres dia 15 a les 19.30h al nostre cau de sempre Une tu Creatividad

Parlarem de les accions que farem aquest any, quines idees tenim, quines propostes i, sobre tot, volem el vostre parer, qué fem molt bé i qué fem molt malament, on podem millorar i com ho podem fer...

No hi falteu!!

No hay comentarios:

Publicar un comentario