jueves, 19 de diciembre de 2013

Primer any d'Urban Knitting Cornellà

El 2013 ha sigut l'any que Urban Knitting Cornellà ha vist la llum, i mirant enrera crec sincerament que amb molt bons resultats.

No hem parlat mai com i on va surtir Urban Knitting Cornellà, i crec que ara que ja som totes les que som, és bó que per a la gent que va arribant, sàpigan que ha fet possible que acció rera acció ens superem i per a els que estem des del principi, recordar els orígens.

Tot comença en un vell taller textil, on la Eva decideix que vol emprendre una aventura per a donar la possibilitat a la gent de Cornellà d'explorar la seva faceta creativa, que tots tenim però de vegades no treiem.

Una proposta molt arriscada per a ella, però que la omple de felicitat que, al cap i a la fí, és per al que estem en aquesta vida. Ella va decidir possar part del local al servei de la gent de Cornellà, podia haver-lo llogat, vendre'l o empendre un negoci profitós. Però no, arriscant-ho tot va decidir que això era el que volia.

Així, amb la generositat de la Eva possant el seu local, la seva creativitat i empenta, i amb les meves ganes de ensenyar a la gent que teixir ja no és de iaias, va nèixer l'Associació Une tu Creatividad, on es fan tallers per a aprendre tota mena de tècniques per a fer sortir la nostra creativitat: vitrall, dibuix, pintura, labors, costura, etc etc. També es fan exposicions, xerrades i moltes cosses que vindràn amb el temps i la perseverància.

I d'aquestes ganes de fer cosses per a Cornellà que desenvolupin la nostra part més creativa, també va nèixer el grup d'Urban Knitting Cornellà: un grup de dones de la nostra ciutat amb ganes de fer cosses maques que ens facin veure que encara hi ha gent al món que, sense esperar res a canvi, dona el seu temps i les seves ganes per a possar un toc de color a Cornellà.

I aquí estem, finalitzat el nostre primer any de vida i pensant en les futures accions, en superar-nos dia a dia, en fer cosses noves, en provar noves tècniques.... en no parar, vaja.

Des d'aquí vull donar les gràcies de tot cor a tots aquelles que us heu involucrat, que heu donat el vostre temps i la vostra implicació en un projecte que encara va amb volquers però que té un gran futur per endavant.

I gràcies especialment a la Eva, que ha donat tot per no res i que segueix lluitant pels seus ideals. Si en aquest món hi hagués més gent com ella, tot sería maravellós!!


No hay comentarios:

Publicar un comentario