miércoles, 19 de junio de 2013

Preparació festes Almeda 2013

Hola!!

Ahir vam tenir la reunió de preparació de les festes d'Almeda, i alguna coseta més. Us faig un resum del que vam parlar, per les que no vau poder venir.

Com algunes ja sabeu, aquest any l'Associació de veïns d'Almeda està fent recapte d'aliments per a la Botiga Solidària, així que nosaltres volem possar el nostre granet de sorra en forma de llana. Aquest cop la idea és fer coses que la gent es pugui endur a canvi d'aliments. Vam decidir que farem papallones i tulipans, us deixo els patrons per a que pogueu anar fent a casa:

Aqui teniu la papallona:
La papallona un cop fet el patró circular, s'ha de doblegar en dos i fer una cadeneta per a enganxar-la. Us aconsello que feu servir llanes de colors llisos, les estampades no es veu molt bé la forma.

I el tulipà:


Per a les que necessiteu ajuda per a aprendre a fer-ho, farem dos tallers (si per tema d'horaris no us va bé, m'ho dieu e intentarem repetir-los):

Dimarts 25, de 19-20.30h : Taller per a aprendre a fer la papallona. Porteu agulla de 5mm, la llana la possem nosaltres!! Preu 10€

Dijous 27, de 19.20.30h: Taller per a aprendre a a fer el tulipà. Porteu també l'agulla de 5mm, la llana la tenim. Preu, 10€

Possarem les papallones a la tanca que hi ha a la plaça on es fan les festes, i a mida que la gent se les vulgui endur, les anirem treient.
Els tulipans intentarem possar-los pel parc o perls arbres, com vam fer amb les roses de Sant Jordi, quedarà taaaant bufó!!

Per a les amants dels quadradets, també en necessitem per a decorar algún arbre de la plaça, tinc pendent agafar les mides dels arbres, però serà com per a les festes de Cornellà: mida de cada quadradet de 20x20cm.

Les dates!! important, és clar!! Les festes són del 13 al 21 de Juliol, tot i que els dies forts seràn divendres 19 i dissabte 20. Així que la idea és:

Divendres 12: montar la part dels quadradets, potser farem servir el trapillo que tenim de samarretes per a fer un dibuix tipus punt de creu aprofitant la tanca. Depén del temps i les mans que tinguem, és clar!!
Divendres 19 i dissabte 20: possar les papallones i els tulipans per a "vendre'ls" a canvi de menjar: cada labor valdrà un kilo de menjar (o productes d'higiene personal). D'aquesta manera contribuïm a un projecte tan important i necessari com és la Botiga Solidària i, a més, no tenim la sensació de que desapareix la nostra feina de forma gratuïta. Una gran idea, oi??

Finalment l'AVV d'Almeda ens ha pogut donar uns calerons per a comprar material, així que us avisaré quan el material estigui a Une Tu Creatividad per a que passeu a buscar-l'ho. Com que el presupost no és gaire gran, el que farem és que el primer cop us podeu emportar la llana sense deixar diners per al pot, però si voleu portar-vos més, heu de deixar 2€ de pot. Cada cop us podeu endur 3 cabdells de llana i 5 palets per a les tijes dels tulipans. Amb 1 cabdells han de sortir 3 papallones o 2 tulipans. Si teniu pensat fer tulipans, enrecordeu-vos d'agafar un cabdell de llana verda per a la tija i la fulla.

Quan aneu a recollir la llana, si us plau digueu que teniu pensat fer: papallones, tulipans i/o quadradets, penseu que el més important són les papallones i els tulipans, per intentar recaptar el màxim d'aliments!!

Bé, diría que no em deixo res.... aish aquest cap meu!!
Si teniu cap dubte, envieu-me un mail a filsunics@gmail.com
De tota manera farem alguna altre reunió de "seguiment" per a veure com va tot, okis??

Doncs ara sí.... A LES AGULLES MIS VALIENTES!!!

i bon Sant Joan!!

No hay comentarios:

Publicar un comentario