domingo, 9 de junio de 2013

Dia Mundial de Teixir en Públic a Cornellà 2013Hola!!

Doncs si,  per als que no ho sapigueu, del primer cap de setmana de Juny al segon es celebra a tot el món el Dia Mundial de Teixir en públic, i es fan quedadas per a tot arreu per a compartir a l'aire lliure aquest hobby tan molongui.

Foto: Cartel final de la "kedada" española organizada por PLATAFORMA CREALIA en el dia mundial de tejer en público. Anotad el cambio de fecha y localización en Zaragoza. Ahora se celebrará el domingo dia 16 en el Centro de Historias...
En Barcelona solo faltan 4 dias para encontrarnos en las escaleras del la Catedral de la ciudad condal.. Os esperamos!!

A Barcelona es feia el passat dissabte dia 8, però com que va caure el diluvi universal, es va cancelar i des de la Plataforma Crealia m'han dit que intentarien organitzar-ho per al proper dissabte 15. Però nosaltres que som molt cornellenques i molt guays, hem pensat fer una quedada a casa nostra.

Serà el proper dimarts dia 11 a les 19h, el lloc la Plaça de la Rosa Sensat, tot i que segurament ens movem al tros de jardí tan maco que hi ha una mica més avall, just al darrera del jutjats.

Porteu alguna coseta per berenar, jo portare la meva llimonada casera!! i així passarem una estona teixin i xerrant entre llimonada i pastissets.

Animeu-vos, encara que no sigueu membres d'Urban Knitting Cornellà, podeu venir i així ens coneixem, ja sabeu, com més siguem, més tricotarem!!

I de pas us començo a explicar què tenim pensat com a properes accions, perquè hi ha una coseta que no sabeu... i jo si... je je je!!

Ens veiem dimarts!!

No hay comentarios:

Publicar un comentario