viernes, 10 de mayo de 2013

Segona trobada preparació festes de Cornellà


Bon divendres a totes!!
 
Ja ho sé, fa un dia lleig lleig, però segur que acaba obrint i quedarà un cap de setmana ben maco i asolellat, ideal per a anar a fer un passeig, seure en un banc i donar-li a l'agulla una estona!!
 
Bé, ja tenim 15 quadradets (yupiii!!), però vaig repartir 71 cabdells de llana així que n'hem de tenir 71 com a mínim. Noies!! Va que encara hem de fer moltes altres cosses!!
Espero que aquest cap de setmana us posseu totes amb ganes i en feu uns quants, perquè els quadradets és només una de les cosses que farem, aish que us pensàveu que ja estava tot el peix venut... PUES NO.
 
Per tant, quedem dimarts que vé, dia 14, a les 19h al cau (Une tu creatividad C/ Javimel, 21). Heu de portar tots els quadradets que tingueu (plis plis, que els hem d'unir!!). Jo em passare aquest cap de setmana a messurar els arbres, així ja podem començar a juntar quadradets. També hem pensat de fer uns ocellets senzills, estic fent una proba i si queda bé us explicaré com fer-los. Així continuarem fent quadradets, floretes i ocellets. Les que no pogueu venir, com sempre, no us amoïneu, dimecres enviaré un mail i publicaré un resum del que es parli a la reunió de dimarts. Ah, i espero tenir acabada la nostra super banderola, està quedant mega xuli!!

 
Us recordo que dilluns hi ha la segona edició del taller low cost per a aprendre a fer els quadradets, ara us deixaré al blog el patró, però si no n'heu fet mai és complicat entendre-ho, per tant us aconsello que passeu dilluns de 19-20.30h a aprendre, heu de portar agulla de 4mm o 5mm, el taller té un preu de 10€.
 
Adelante mis valientes!! Aquest cap de setmana a fer quadradets!!!
 
Bon finde!!

No hay comentarios:

Publicar un comentario