martes, 7 de mayo de 2013

Preparant les Festes de Cornellà!!

Bon dia,

Com ja sabeu ahir teniem reunió per a parlar del tema de les Festes de Cornellà!! Us faig cinc cèntims per a les que no vau poguer venir:

El que farem serà decorar la Plaça Rosa Sensat ( la del costat de l'edifici nou d'Hisenda) junt amb la gent del Toc de Corn, tenim arbres, tanques, pilons, palmeras... vaja, què podem arribar on volguem o tinguem temps!!

Les diferents decoracions que hem pensat són:

- Palmera. Tot i que n'hi han 3, dues queden tapades pel bar, així que tenim una per deixar ben maca. Com que el tronc de la palmera és moooolt gran, ho farem amb trapillo i floretes enganxades, tipus Nou de Trinquis. Això la  Fina super trapillo ens ho farà bebn maco ;)

- Arbres. Per una banda forrarem els troncs de quadradets de llana i per una altra, penjarem floretes, papallones i el que sapigueu fer, les noies del Toc de Corn estàn fent unes guirnaldes amb papers de magdalenas molt xules que també es penjaran dels arbres.

- Tanca. Hi ha una tanca petita que envolta la gespa. Amb trapillo farem nussos de macramé per a decorar-la. De molts colors i ben xulis!!

- Pilons. A la banda de la carretera hi han els pilons típics per si algún cotxe es despista no es mengi el parc, aquests els recobrirem de llana de molts colors.

- Cortines de trapillo. Doncs això, a la zona de nens farem unes cortines de trapillo que penjarem a una alçada on els nens hi puguin jugar, i els hi possarem floretes per a que quedin ben bufones.

- Pancarta Toc de Corn: Hem pensat que amb tanca blanca de plàstic, farem un dibuix en punt de creu del logo del Toc de Corn (si es pot) o alguna cosa semblant per a penjar-ho. Aquesta pancarta potser se la voldràn quedar ells per a altres anys (o això esperem... glups).

- Pancarta Urban Knitting Cornellà. No pot ser que encara no tinguem!! Així que farem una pancarta de banderoles on en cada triangle possarem una lletra en ganxet. Aquest serà ´l'únic element que un cop finalitzada l'acció ens emportarem, la resta, ja ho sabeu, es queda a la Plaça.

I crec que no em deixo res... com veieu tenim molta feina, i més cosses que se'ns van acudir a la reunió però que segurament no tindrem temps de fer...snif snif. Així doncs, mans a l'obra!!

El que heu de fer per a començar son quadradets de 20x20cm i floretes o papallones o qualsevol cosa xuli que poguem penjar dels arbres. Ahir ja vam repartir llana entre les que hi eren, les que no vau poder venir, podeu passar pel centre de 17-20.30h a buscar-ne. Us emportareu 3 cabdells de colors i han de sortir 3 quadrats de 20x20cm i unes 15 flors ( o papallones o marietes o el que sigui). Els quadradets poden ser com vulgueu: punt baix, a dues agulles, etc. Us aconsello que els feu amb una mica de calat per a que la llana doni per a fer els 3, si els feu amb punt baix segurament no us arribi. Quan us emporteu la llana, us apuntarem a una llista on fem un seguiment de qui s'emporta qué, doncs us heu de comprometre a fer servir la llana, ja sabeu que el material ho possa la gent del Toc de Corn i l'hem de cuidar. Si us emporteu llana i per qualsevol motiu no la podreu fer servir, si us plau torneu-la el més aviat possible per a que una altra companya l'aprofiti, okis??

Per a les que volgueu aprendre a fer el Grammy Square o Cuadrat de l'Àvia, que es com queden més xulos aquests quadradets, farem un taller mega low cost (només 10€) per a ensenyar-vos en 1,5h a fer-los.


L'horari del taller serà o bé aquest dijous de 18.30-20.00h, o bé el proper dilluns de 19-20.30h. Aviseu-me les que estigueu interessades per a reservar la plaça, els grups han de ser reduïts per a poder ensenyar-vos amb calma.

I crec que no em deixo res...

No hay comentarios:

Publicar un comentario