jueves, 15 de enero de 2015

Comencem el 2015 amb 3 nous projectes!!

Siiiii!! Oi que és genial?

Aquest 2015 será el tercer any d'Urban Knitting Cornellà, i ara ens vé de gust fer cosses diferents, tot i mantenint el nostre esperit col·laboratiu amb altres entitats i solidari.

Voleu que els nostres projectes es mantinguin en el anonimat per allò del "Efecto sorpresa", però us asseguro que tots tres són ben originals i cridaners, esperem que us agradin!!

Com sempre, recordeu que això és un grup d'amants de les labors i que és obert a tothom, si voleu passar bones estones, pertànyer a un grup de dones inquietes i creatives... aquest és el vostre lloc!!

Ens reunim els dimarts de 19-20.30h a l'Associació Une tu Creatividad, per xerrar, cossir, tricotar i crear, sobre tot crear.

Només us puc dir que els nostres projectes tenen a veure: el primer, amb els nens, el nostre futur!! El segón amb un tribut a totes nosaltres, les dones. I el tercer és un clàssic nostre, millorat any rera any, però que ens fa molta i molta il·lussió!! Ah, i tots tres d'aquí a l'Abril, olé nosotras!!

Per començar a treballar, aquí teniu el patró de les roses de ganxet (sí, per la nostra estimada Jordiada!!) i com a deures pel proper dia, heu de pensar adjectius que defineixin les dondes d'avui: valenta, independent, forta, solidària....

http://urbanknittingcornella.blogspot.com.es/2013/04/tutorial-per-fer-la-flor.html

Animeu-vos a participar!!

No hay comentarios:

Publicar un comentario