jueves, 24 de julio de 2014

Preparant la manta solidària 2014

Encara que amb aquestes calors no ve gaire de gust pensar en mantes, hem d'aprofitar les vacances d'estiu per a fer feina, així que gràcies a Lanas Katia i el seu generós donatiu, podem començar a treballar en la nostra manta solidària 2014!!

L'any passat va ser una gran experiència, vam recaptar 1000€ amb la venda dels números per al sorteig i amb ells vam fer una macro compra per a la Botiga Solidària.

Així que aquest any tornem a la feina!! Si voleu participar, posseu-vos en contacte amb nosaltres a filsunics@gmail.com, us donarem la llana i només necessitem les vostres mans per a fer tants quadradets com pugueu. La manta es compossarà de 300 quadradets de la iaia, per a fer una manta de 150x200cm, prou gran per a un llit de matrimoni o un mega sofà!!

La única condició és que els quadradets siguin de 10x10cm, si és una mica menys no passa res, però no poden ser més grans!!

El tipus de Granny Square, el que vulgueu, creativitat a tope!! us deixo alguns patrons per a inspirar-vos, però la única restricció són les mides.

I en aquesta web n'hi ha per aburrir!!


Així que ja teniu la llana i els patrons... ara toca treballar!!

La propera trobada serà el 16 de setembre, com sempre a Une tu Creatividad a partir de les 19h.

Bon estiu noies!!


No hay comentarios:

Publicar un comentario