domingo, 29 de septiembre de 2013

Propera KDD!! ja ha arribat el Nadal a Cornellà

Hola!!

Doncs sí, un cop ja tenim la feina per al Creativa enllestida (no puc possar fotos perquè volem que sigui una sorpresa... kfhdfjkhkj, el que m'està costant aguantar-me!!), comencem amb la feina per al Nadal... si, sí, rite rite però en un tres i no res ja el tenim aquí!!

El primer què farem serà una manteta de Grammy Squares que sortejarem amb el número de La Grossa del 31 de desembre, els beneficis aniràn íntegrament a la Botiga Solidària de Cornellà, volem possar el nostre granet de sorra en que tothom tingui unes molt bones festes!!

Ja us avisarem de com i quan podeu començar a comprar els números... QUE ME LOS QUITAN DE LAS MANOS!!

Les altres accions encara no estàn tant perfilades, però de ben segur que haurem d'ajudar al Mag Maginet a que el seu poblat sigui un lloc ben acollidor per a tots aquests nens que van a visitar-lo i... potser alguna coseta més.

Per a totes aquelles que encara no us heu atrevit a fer el pas i unir-vos a nosaltres, el proper dimecres dia 2 d'Octubre a les 19h, ens reunirem al cau, a Une tu Creatividad, per a parlar de la manteta, repartir la feina i la llana i começar a treballar de valent. Us animeu? Vinga, veure que bé ens ho passem i com riem, això és totalment terapèutic!!

No hay comentarios:

Publicar un comentario