miércoles, 3 de julio de 2013

Trobada de Urban Knitters al Creativa Barcelona 2013

Hola!!

Algunes ja ho sabeu però per a les que no, us explico una inicitaiva que ha tingut la organització del Salón Creativa.

Bé primer... sabeu que és el Creativa? és una mostra que es fa un cop a l'any on hi han stands de botigues dedicades a la creativitat, labors com el ganxet, el patchwork, el brodat, la mitja o hobbies com scrapbooking o la pintura tenen cabuda en aquest saló. És el més important de totes les fires i mostres que és fan i es celebra a les ciutats més importans d'Europa des de fa anys. I també és el dia mes guay de l'any ;)

Més informació a:

http://www.creativa-spain.com/creativa/barcelona/default.aspx

Doncs bé, dit això, aquest any donat que el número de grups llaners ha crescut darrerament, se'ls ha acudit fer una trobada d'aquests grups. Per a fer-ho cada grup ha d'aportar un tapís amb un motiu lliure abans del 15 de setembre (que no cunda el pánico, si ens organitzem, arrivem!!), i Cornellà no hi pot faltar!!

Tinc una proposta pensada, però m'agradaria que totes les que vulgueu participar li doneu una volta a qué podríem fer. La idea  és fer una manteta de quadradets (així ens podem repartir la feina durant l'estiu) i amb aquests quadradets fer algún dibuix significatiu de Cornellà. Quedaría com una imatge pixelada.

A cada grup ens dornaràn 10 entrades per al Creativa i 10 descomptes. Com que segurament serem més de 10, farem sorteig, tot i que intentaré que ens donin més, a veure si puc al menys aconseguir una per a cada una!!

Bé, per a explicar-ho amb més calma i fer un brainstorming a veure què cosa podem fer que deixi bocabadat a tothom, quedem aquest divendres dia 5 a les 18h al centre Une tu Creatividad. Si alguna vol participar però no pot venir, que ho digui per a tenir-la en conta a l'hora de repartir la feina!!

Aquest cop haurem de fer un pot per a comprar material perquè com veureu a les bases no ens en donen a priori, posarem 2€ cadascuna, que haureu de portar divendres.

Ànim noies, que així ens coneixerà tothom!!

No hay comentarios:

Publicar un comentario